Club-ParadiseFM

Your multi-cultural radiostation!

 • 1 Club-ParadiseFM 1
  Verzorgt professionele radio programma’s voor alle Amsterdammers.
 • 2 Club-ParadiseFM 2
  Informeert luisteraars via radio en internet over allerlei verschillende thema's.
 • 3 Club-ParadiseFM 3
  Promoot artiesten, kunstenaars en jong talent. Check onze gevarieerde gastenlijst.
 • 4 Club-ParadiseFM 4
  Steunt goede doelen, doe je ook mee? Check onze website voor diverse acties.
 • 4 Club-ParadiseFM 5
  Maandag: Simone Spong & Nelly Brouwn, Dinsdag: Patricia Mensink, Woensdag: Simone Spong, Donderdag: Orlando Praag, Vrijdag: John Morman.
 • 4 Project 4
  Club-ParadiseFM is elke werkdag vanaf 14:00 uur te beluisteren.

Stichting Club-ParadiseFM

Stichting Club-ParadiseFM is een zelforganisatie, opgericht in 2003 door Simone Spong. De stichting beoogt mensen op verschillende manieren kennis te laten maken met elkaars gewoonten en cultuur en wil daarnaast de samenwerking tussen diverse organisaties stimuleren en centraliseren. Ook wilt de stichting een sociale en maatschappelijke bijdrage leveren aan discussies, en diverse vraagstukken, om samen met luisteraars en participanten suggesties en oplossingen aan te dragen om deze vraagstukken het hoofd te bieden.

‘Club Paradise FM’ heeft de afgelopen tien jaar haar projecten en activiteiten kunnen verwezenlijken uitsluitend met behulp en door de inzet van vrijwilligers. Er zijn geen betaalde krachten in dienst bij Club-ParadiseFM.

Club-ParadiseFM is te beluisteren via het CarribeanFM kanaal van de publieke omroep Amsterdam via de 105.5 FM kabel en de 107.9 FM ether frequentie en inmiddels World Wide via het internet.

Op 25 november 2004 wonnen wij de Salto Award in de categorie ‘Beste nieuwkomer radio 2004’. Wij zijn gekozen door de 150 overige radio- en televisieaanbieders, tevens collega’s van het saltokanaal.

Programmaprofiel:
Club-ParadiseFM is een van de goed beluisterde aanbieders op het caribbeanFM van de publieke omroep Amsterdam. Club-ParadiseFM kent een trouwe schare luisteraars met een liefde voor Caribische muziek, Soulmuziek en de beste artiesten van Surinaamse afkomst. De zender richt zich met een mix van muziek, nieuws, maatschappelijk gerelateerde onderwerpen en entertainment op de doelgroep 35-80 jaar. Club-ParadiseFM staat bekend om de gevarieerde programmering en de medewerking van diverse columnisten en reporters in het buitenland.

Luisteraarprofiel:
Wekelijks bereikt Club-ParadiseFM gemiddeld ruim 285.000 Nederlanders en Surinamers. Vooral de doelgroep 35-80 jaar luistert naar Club-ParadiseFM, maar ook de jongeren doelgroep weet de zender goed te vinden.

Doelstelling

Club-ParadiseFM wil door middel van haar radio uitzendingen luisteraars de gelegenheid bieden met diverse onderwerpen kennis te maken en van gedachten te wisselen. Club-ParadiseFM is een vrijwilligersorganisatie en heeft ten doel het leveren van een bijdrage aan - en het vergroten van de kennis over - en daarmee begrip voor met name Surinaamse (maar ook de overige Caribische) gemeenschap. Het leveren van een bijdrage aan de beeldvorming omtrent multiculturele jongeren, met name van Surinaamse afkomst.

Doelgroep

Club-ParadiseFM is een multiculturele omroep voor en door de multiculturele gemeenschap en andere geïnteresseerden. Onze programma’s zijn bedoeld om een zo breed mogelijk publiek te verkrijgen. Een ieder kan zich bij onze omroep thuis voelen. Het is de bedoeling om met onze programma’s onder andere jongeren uit de migrantengroepen te bereiken om ze op deze manier te kunnen voorlichten over hun mogelijkheden binnen de maatschappij.

Er zijn momenteel zo’n 285.000 luisteraars per week die afstemmen op Club-ParadiseFM. Mede dankzij onze internationale correspondenten uit onder andere Ohio (USA), Pondicherry (India) en Paramaribo (Suriname) zijn er luisteraars over de hele wereld. Onze programmering is afgestemd op een multi-culturele samenleving, de meeste luisteraars zijn van Surinaamse, Antilliaanse, Hindoestaanmse en Nederlandse afkomst.

Wij onderscheiden ons van andere radiostations door programma’s te bedenken die niet eerder op de radio te beluisteren waren. Wij hebben ‘s nachts bekende Surinamers uit bed gebeld met zes gezellige vragen, wij brachten zelfbedachte woordspelletjes en interactieve zangcontests, maar ook onze informatieve en nieuws programma’s proberen we op onze eigen ‘Club-paradiseFM’ manier te brengen. Kortom Club-ParadiseFM is vernieuwend en onderscheidend.

Uitzendgebied

imageVia kabel 105.5, ether 107.9:

Abcoude, Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Nigtevegt, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Weesp, Zaanstad

Via internet: Wereldwijd

Voor info: Publieke Omroep Amsterdam

 

Paradise Party Line

De party agenda op de radio

Uw party, evenement of product promoten kan via Club-ParadiseFM. Vraag naar onze voordelige tarieven.

 

image

Elke week de leukste gasten in de studio!

Elke week bezoeken er diverse gasten de studio van Club-ParadiseFM. Mensen die hun ervaringen delen met de luisteraars.

 

image

Adverteren?

Wilt u adverteren op onze website of via de radio?

Club-ParadiseFM heeft duizenden luisteraars per week. Wilt u via ons medium de juiste doelgroep aanspreken? Lees meer...

 

image

Lid worden?