Club-ParadiseFM

Your multi-cultural radiostation!

 • 1 Club-ParadiseFM 1
  Verzorgt professionele radio programma’s voor alle Amsterdammers.
 • 2 Club-ParadiseFM 2
  Informeert luisteraars via radio en internet over allerlei verschillende thema's.
 • 3 Club-ParadiseFM 3
  Promoot artiesten, kunstenaars en jong talent. Check onze gevarieerde gastenlijst.
 • 4 Club-ParadiseFM 4
  Steunt goede doelen, doe je ook mee? Check onze website voor diverse acties.
 • 4 Club-ParadiseFM 5
  Maandag: Simone Spong & Nelly Brouwn, Dinsdag: Patricia Mensink, Woensdag: Simone Spong, Donderdag: Orlando Praag, Vrijdag: John Morman.
 • 4 Project 4
  Club-ParadiseFM is elke werkdag vanaf 14:00 uur te beluisteren.

Inzet van vrijwilligers

image

Club Paradise FM’ heeft de afgelopen tien jaar haar projecten en activiteiten kunnen verwezenlijken uitsluitend met behulp en door de inzet van vrijwilligers. Er zijn geen betaalde krachten in dienst bij Club-ParadiseFM.

 

Simone Spong | Maandag 16.00 - 17.00

image

Simone begon haar carrière in media land in 1999 als DJ en programma maker voor 'Radio fayalobi Amsterdam'. Sinds maart 2004 zend zij programma's uit via dit door haar zelf opgerichte platform 'Club-paradiseFM'. Simone is verder, chefkok en oprichtster van de Kooktempel. Grafisch vormgever bij Spong Design. Editor, oprichtster en webmaster van de drukbezochte en best gerubriceerde online databank SurinamStars.

Irie Ira| Maandag 14.00 - 16.00

imageIrie Ira is in januari 2015 de crew van Club-Paradise komen versterken. Met een enthousiaste drive brengt hij de lekkerste reggae tunes in de huiskamers of op je werk. Hij krijgt daarbij versterking van diverse artiesten en de goedbespraakte LaRa. Ira houdt zich verder bezig met het koken van healthy food.

Precilia| Maandag 14.00 - 16.00

imagePrecilia is in 2015 de crew van Club-Paradise komen versterken. Voornamelijk is zij de side-kick van Ira. Zij houdt zich in het dagelijks leven bezig met

Bert Milzink | Dinsdag 14.00 - 17.00

image

Van 2009 tot 2011 versterkte Bert al eerder de crew van Club-ParadiseFM. Daarnaast heeft hij bij radio Diemen ervaring opgedaan. Bert is een echte muziekliefhebber. Naast radiomaken is Bert beveiliger van beroep en kan je hem vaak op de bekendste feesten tegen komen.

Bianca Redan | Oproep

image

Sinds 24 april 2013 is Bianca Redan elke woensdag te beluisteren. Zij zal tussen 14:00 en 15:00 twee artiesten uitlichten en de mooiste liedjes ten gehore brengen. Tussen 15.00 en 16.00 zal zij een onderwerp ter sprake brengen welke betrekking heeft op de jeugd van tegenwoordig. Waar lopen ouders met hun kinderen tegenaan? Verliefd worden, school, sexualiteit, uitgaan etc. De mening van de luisteraars wordt zeer op prijs gesteld.

Samenwerken = Versterken

image

Samenwerken, dat is het nieuwe motto van Club-ParadiseFM. We zijn ons aan het oriënteren met wie we kunnen samenwerken, om de lokale radio naar een hoger niveau te tillen. Een strakkere, gevarieerde en professionelere programmering. Club-ParadiseFM produceerde eerder programma's i.s.m.: GUILLY KOSTER (Nieuw Media Platform) en HANDAN AYDIN (South East). Ook een bijdrage leveren? Neem contact met ons op.

Ex-Paradise Crew

image

Er hebben heel wat vrijwilligers een hele mooie bijdrage geleverd aan de uitzendingen van Club-ParadiseFM.

 

 

 

 

Patricia Mensink

image

Van 1 september 2010 tot 30 oktober 2013 versterkte Patricia het team van Club-ParadiseFM. Haar programma 'Alwarnesz' stond geheel in het teken van spiritualiteit. Met Alwarenesz wilt zij informatie overbrengen, en een podium zijn voor een ieder die zich op een positieve manier bezig houd met Lifestyle, Empowerment en Spiritualitieit.

John Morman

image

Vanaf september 2006 versterkt John Morman het team van Club-ParadiseFM. Als rasechte radio fanaat bracht hij de laatste medische nieuwtjes in 'Paradise Doctor's Advice'. Verder de leukste, grappigste en opmerkelijkste weetjes. En daarnaast draaide hij de nieuwste en origineelste muziek om het weekend mee in te luiden. John was tot 30 oktober 2013 wekelijks te beluisteren. Sinds december 2014 is John geemigreerd naar Bonaire.

Nelly Brouwn

image

Van maart 2010 tot juli 2013 versterkte Nelly de crew van Club-ParadiseFM. Als side-kick van Simone leverde ze een mooie bijdrage op de maandagmiddag tussen 14.00u en 17.00u. Haar berichten in 'Ladies Only' deden heel wat stof opwaaien en haar kennis en ervaring deelde ze wat graag met de duizenden luisteraars die dagelijks afstemmen op Club-ParadiseFM!

Cornelia Biermans

image

Vanaf 1 september 2014 zal Cornelia, die altijd op zoek is naar de kracht van mensen, het team versterken. Cornelia geeft mensen praktisch inzicht en leert ze hoe om te gaan met levenservaringen die complex zijn. De kracht van deze begeleiding is dat een mens zich kan leren hernemen in lastige situaties. Elke vrijdag mag je levensvragen stellen aan Cornelia, zij zal ze live behandelen. Op elk gebied heeft zij een antwoord.

Audrey Soekhradj

imageDromen en doen

Audrey is vanaf 27 janurai 2016 elke dinsdag te beluisteren. Audrey is loopbaanadviseur, coach, ondernemer, spreker en schrijver. Wekelijks zal zij jouw inspireren om tot actie te komen in de column; 'Van dromen naar doen'.

Astrid Sijmor

imageParadise goes USA

Astrid is elke maandag te beluisteren vanuit Ohio, Amerika. Als Amerika reporter geeft ze wekelijks de gebeurtenissen vanuit Amerika weer. Astrid's motto: Liefde: zo vaak als je kunt. Lach: zo veel mogelijk. Geef ook wanneer je denkt dat het niet eerlijk is en je denkt dat je beter verdient! Uiteindelijk, word je elke ochtend wakker met een dak boven je hoofd, eten op tafel, kleding om te dragen, en liefde om te delen, schat, je bent in de beste vorm ooit! Tel je zegeningen!

Mireille Tjien Fooh

imageParadise Food

Mireille is elke maandag te beluisteren met een heerlijk recept. Als culinair entertainer is eten haar passie en zuurstof! Ze probeert het maximale te halen uit pure, lokale en betaalbare ingrediënten overal waar ze komt en dit deelt ze graag met iedereen. Ze vind het opmerkelijk te zien hoe de passie voor eten mensen verenigt, ongeacht religie, cultuur of kleur.

Fertus Boerenveen

imageSurinaame groente

Fertus is vanaf 23 februrai 2016 elke dinsdag te beluisteren met informatie over Surinaamse groente en fruitsoorten en de werking van deze producten. Fertus is chefkok, banketbakker en de CEO van Surinam Products.

Anne-Rose Abendanon

imageParadise goes Paramaribo

Anne-Rose is elke woensdag te beluisteren vanuit Paramaribo, Suriname. Als Suriname reporter geeft ze wekelijks de gebeurtenissen vanuit Paramaribo weer.

Lolita Soedamah

imageParadise goes Bollywood

Lolita is elke dinsdag te beluisteren vanuit Pondicherry, India. Als India reporter wilt zij het publiek in Nederland bereiken met de gebeurtenissen die in India aan de orde van de dag zijn. Daarnaast is Lolita schrijfster van drie boeken en geeft ze lezingen over mishandelingen binnen het huwelijk.

Ruth Sinkeler

imageLeadership and Inspiration

Ruth Sinkeler is sexy leiderschap expert. Vanaf februari 2015 zal zij wekelijks te beluisteren zijn met een inspirational column.

Marcha van Glaanen Weygel

image

Sport & Gezondheid

Marcha van Glaanen Weygel is een Personal Fitness & Health Entrepreneur . Vanaf februari 2015 zal zij om de week te beluisteren zijn met een sportieve gezondheid column.