Club-ParadiseFM

Your multi-cultural radiostation!

 • 1 Club-ParadiseFM 1
  Verzorgt professionele radio programma’s voor alle Amsterdammers.
 • 2 Club-ParadiseFM 2
  Informeert luisteraars via radio en internet over allerlei verschillende thema's.
 • 3 Club-ParadiseFM 3
  Promoot artiesten, kunstenaars en jong talent. Check onze gevarieerde gastenlijst.
 • 4 Club-ParadiseFM 4
  Steunt goede doelen, doe je ook mee? Check onze website voor diverse acties.
 • 4 Club-ParadiseFM 5
  Maandag: Simone Spong & Nelly Brouwn, Dinsdag: Patricia Mensink, Woensdag: Simone Spong, Donderdag: Orlando Praag, Vrijdag: John Morman.
 • 4 Project 4
  Club-ParadiseFM is elke werkdag vanaf 14:00 uur te beluisteren.

Eerbetoon Marlon Hoefdraaf

imageBeste mensen, diep bedroefd en vol ongeloof moeten we het vreselijke nieuws meedelen dat onze dierbare collega Marlon Hoefdraad is overleden op 5 september 2014. Vanaf het eerste uur was Marlon als bestuurslid, docent, activiteitenbegeleider, projectcoordinator, jurylid, muziekpartner en in diverse andere rollen actief bij stichting VVFLEX. Marlon stond bij alle medewerkers, vrijwilligers en stagiaires door de jaren heen, bekend als een vriendelijke, toegankelijke, kundige, respectabele, gezellige, goedlachse, behulpzame, begripvolle en vooral rustgevende collega. De stabiele rotsblok in het team. VVFLEX zonder Marlon is als een auto zonder brandstof. We zullen je verschrikkelijk missen lieve Marlon, rust in vrede. Wij condoleren een ieder die Marlon heeft gekend, les of begeleiding van hem heeft gehad, met hem heeft samengewerkt of op een andere manier met hem in contact was, en wensen allen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Als jullie vragen hebben, of willen praten, of willen langskomen, dan kunnen jullie altijd contact opnemen. Het team van VVFLEX onder leiding van Vanessa Veldhuis.

Verder namens Bianca Redan en Simone Spong. Het team van Club-ParadiseFM condoleert alle nabestaanden met dit grote verlies. Rust zacht lieve Marlon.

Biografie

Marlon Hoefdraad is al vanaf jongs af aan met muziek bezig en heeft professionele opleiding genoten voor zang en piano bij docenten van het conservatorium. Inmiddels heeft hij ruime ervaring op het gebied van zangles/workshops, songwriting, dirigeren van koren en produceren.

Inmiddels is hij al jaren actief als vocaltrainer en producer in de R&B/Hiphop. Zo is hij werkzaam geweest bij jongerenradiozenders Funx, Juizefm, ML75, e.a. (interviews artiesten) en heeft hij voor TV o.a. een documentaire bij the Box en videoclips bij MTV gemaakt. Hij is ook regelmatig als jurylid bij verschillende audities en talentenjachten gevraagd o.a “The Winner Is” die in 2012 op sbs6 werd uitgezonden. Verder heeft hij een adviserende of begeleidende rol gespeeld voor hedendaagse R&B groepen als RePlay, Dignity, Brace, Goldy, Unique, Nacyra, enz.
Daarnaast houdt Marlon zich bezig met scholing. Zo heeft hij workshops verzorgd en lessen gegeven aan scholen, instellingen en stichtingen (bijv. Studio West Amsterdam, jongerencentrum Jaco, st. NoWhere, Swazoom, Uptown)
Doordat Marlon als zangleraar zag dat goed opgeleide artiesten vaak geen kansen kregen bij platenmaatschappijen, ondanks hun talent, besloot hij om zelf een platenlabel op te richten, met de Engel als oprechte en veilige thuishaven voor miskend talent: AngelRecords. Inmiddels is dit reeds sinds enige jaren uitgebreid tot Magnificent Shadow, een breder platform voor verschillende disciplines binnen de entertainment industrie, waarbij hij zich niet meer alleen beperkt tot vocaal talent.
Enkele van de artiesten en acts die Marlon onder zijn hoede heeft (gehad) zijn One of a Kind, Ladiesjam, Jabran deMoor, Linna en vele andere.
Bij stichting VVFLEX heeft Marlon een belangrijke rol als bestuurslid, adviseur, projectcoordinator, docent en coach en draagt hij mede zorg voor de invulling en verzorging van activiteiten van VVFLEX

Paradise Party Line

De party agenda op de radio

Uw party, evenement of product promoten kan via Club-ParadiseFM. Vraag naar onze voordelige tarieven.

 

image

Elke week de leukste gasten in de studio!

Elke week bezoeken er diverse gasten de studio van Club-ParadiseFM. Mensen die hun ervaringen delen met de luisteraars.

 

image

Adverteren?

Wilt u adverteren op onze website of via de radio?

Club-ParadiseFM heeft duizenden luisteraars per week. Wilt u via ons medium de juiste doelgroep aanspreken? Lees meer...

 

image

Lid worden?