Club-ParadiseFM

Your multi-cultural radiostation!

 • 1 Club-ParadiseFM 1
  Verzorgt professionele radio programma’s voor alle Amsterdammers.
 • 2 Club-ParadiseFM 2
  Informeert luisteraars via radio en internet over allerlei verschillende thema's.
 • 3 Club-ParadiseFM 3
  Promoot artiesten, kunstenaars en jong talent. Check onze gevarieerde gastenlijst.
 • 4 Club-ParadiseFM 4
  Steunt goede doelen, doe je ook mee? Check onze website voor diverse acties.
 • 4 Club-ParadiseFM 5
  Maandag: Simone Spong & Nelly Brouwn, Dinsdag: Patricia Mensink, Woensdag: Simone Spong, Donderdag: Orlando Praag, Vrijdag: John Morman.
 • 4 Project 4
  Club-ParadiseFM is elke werkdag vanaf 14:00 uur te beluisteren.

Jetty Mathurin heeft nog steeds #LOL

image

“Na 30 jaar solovoorstellingen was het tijd om te stoppen vond ik, maar dat mag ik niet van mijn impresariaat, mijn kinderen en de mensen die me aanspreken op straat. Volgens hen is er niemand anders in het theater die hetzelfde beeld vertegenwoordigt. Ze hebben gelijk.”, aldus Mathurin.

Er is geen andere grijsharige, zwarte cabaretière van in de zestig in dit land, die al zo lang op een podium spreekt over duurzaamheid, zorg, onderwijs en actualiteit. In deze tijden van Ferguson, Charlie Hebdo, Isis en social media beseft de theatermaakster dat beelden tegenwoordig het hoogste woord voeren. Daarom is het belangrijk welke beelden de media voorschotelt. Daar staat tegenover dat mediaconsumenten elkaar nu zelf van plaatjes en video’s kunnen voorzien.

Social media geeft het volk macht, zorgt ervoor dat burgers in contact staan met elkaar over de hele wereld. Eigen beelden kunnen creëren is goed, maar daar kleven ook nadelen aan. Wat bezielt bijvoorbeeld zo’n jongeman van 19 jaar die de NOS een dienst heeft bewezen door aan te tonen hoe eenvoudig het is om ook met slechte bedoelingen binnen te komen? Hij had een nep wapen en dus geen intentie werkelijk iemand te doden. Was het een roep om aandacht?

De voorstelling #LOL gaat over de veranderende tijd. Den Haag zorgt dat burgers verplicht moeten zorgen voor elkaar, studenten moeten lenen en de schone schijn neemt toe. Heel veel mensen hebben digitaal toegang tot een publiek. Men kan makkelijker aan informatie komen. Mensen delen, maar deelt men echt met elkaar?

Jetty Mathurin omarmt in haar nieuwe show met lol haar publiek. In deze interactieve voorstelling reageert ze direct op de mensen in haar theaterhuiskamer en laat ze een eigen geluid horen. Een geluid van zorgvuldigheid. Soms van confrontatie. Een geluid met een andere blik. Misschien zelfs een geluid van saamhorigheid, betrokkenheid en zorg.
Of laten we dan... #iniedergevaldeillusiecreërenvan

#LOL. Een theatervoorstelling waar mobiele telefoons aan mogen blijven.

Paradise Party Line

De party agenda op de radio

Uw party, evenement of product promoten kan via Club-ParadiseFM. Vraag naar onze voordelige tarieven.

 

image

Elke week de leukste gasten in de studio!

Elke week bezoeken er diverse gasten de studio van Club-ParadiseFM. Mensen die hun ervaringen delen met de luisteraars.

 

image

Adverteren?

Wilt u adverteren op onze website of via de radio?

Club-ParadiseFM heeft duizenden luisteraars per week. Wilt u via ons medium de juiste doelgroep aanspreken? Lees meer...

 

image

Lid worden?