Club-ParadiseFM

Your multi-cultural radiostation!

 • 1 Club-ParadiseFM 1
  Verzorgt professionele radio programma’s voor alle Amsterdammers.
 • 2 Club-ParadiseFM 2
  Informeert luisteraars via radio en internet over allerlei verschillende thema's.
 • 3 Club-ParadiseFM 3
  Promoot artiesten, kunstenaars en jong talent. Check onze gevarieerde gastenlijst.
 • 4 Club-ParadiseFM 4
  Steunt goede doelen, doe je ook mee? Check onze website voor diverse acties.
 • 4 Club-ParadiseFM 5
  Maandag: Simone Spong & Nelly Brouwn, Dinsdag: Patricia Mensink, Woensdag: Simone Spong, Donderdag: Orlando Praag, Vrijdag: John Morman.
 • 4 Project 4
  Club-ParadiseFM is elke werkdag vanaf 14:00 uur te beluisteren.

B.ROMEO

imageB.Romeo (Brandon Romeo Galmo) is 23 jaar geleden geboren in Nederland en is van afkomst half Surinaams/half Nederlands.

B.Romeo is al vanaf zijn 10e bezig met muziek, o.a teksten schrijven en opnemen op zijn kamer. Zijn vader was een breakdancer en zijn moeder speelde van kleins af aan al alle genre's qua muziek van jazz tot R&B tot rauwe hip hop.

Rond zijn 14e leerde B.Romeo, Def Rhymz kennen en werd gelijk de studio ingetrokken, waar hij een track mocht opnemen met de bekende zanger Brace van het nummer "Drijfzand". Deze gelegenheid gaf B.Romeo nog meer inspiratie om meer muziek te schrijven en maken dan hij al deed. Al snel begon B.Romeo met optreden en creërde hij een groter netwerk.

Op zijn 16e werd B.Romeo meegevraagd om met Def Rhymz en Gio mee te touren in Spanje (Malgrat de Mar). Nadat hij in Malgrat de Mar was geweest, is hij tijdelijk bij Def Rhymz in huis ingetrokken. Daar maakte hij veel muziek met Def Rymz zelf en zijn broertje Too Def waarvoor hij ook nummers heeft geproduceerd. B.Romeo had ondertussen zijn eigen apparatuur en kon dus opnemen wanneer hij wilde en promote zijn skills als producer door andere artiesten hun tracks op te nemen. Zelf voelde hij zich meer thuis bij het mengen van zang & rap en daar legde hij de focus bij zichzelf op.

Door al zijn ervaring gedurdende jaren heeft B.Romeo bewezen een echte artiest/entertainer te zijn in de Nederlandse R&B/Hip-Hop scene. Zijn muziek is te vinden op Soundcloud & Youtube.

Op 11 Oktober 2014 kreeg B.Romeo zijn eerste dochter genaamd Lotus Sky. Sindsdien voelde B.Romeo zichzelf nog meer gedreven om zijn muziek sterker te laten klinken en dat is hem zeker gelukt! B.Romeo is nu bezig met zijn eerste single release in samenwerking met een fris nieuw opkomend platenlabel. Dus houd B.Romeo in de gaten want er gaat zeker meer komen van deze ambitieuze artiest!

Terug naar Spotlight

Paradise Party Line

De party agenda op de radio

Uw party, evenement of product promoten kan via Club-ParadiseFM. Vraag naar onze voordelige tarieven.

 

image

Elke week de leukste gasten in de studio!

Elke week bezoeken er diverse gasten de studio van Club-ParadiseFM. Mensen die hun ervaringen delen met de luisteraars.

 

image

Adverteren?

Wilt u adverteren op onze website of via de radio?

Club-ParadiseFM heeft duizenden luisteraars per week. Wilt u via ons medium de juiste doelgroep aanspreken? Lees meer...

 

image

Lid worden?